Kraanverhuur Wim van de Stroet

Kraanverhuur Barneveld

Kraanverhuur Barneveld

Kraanverhuur Barneveld

Wilt u in Barneveld een graafmachine huren, inclusief machinist en daarvoor een aantrekkelijk tarief betalen? Van de Stroet Kraanverhuur verhuurt kranen die ingezet kunnen worden voor diverse doeleinden. Particulieren, bedrijven en gemeenten kunnen ons inschakelen voor de verhuur van goed onderhouden graafmachines en kranen. De kranen zijn geschikt voor veel toepassingen, zoals grondverzet, sloopwerken, het rooien van bomen en het vervoeren van (bouw)materialen. De kranen die wij verhuren zijn er in drie afmetingen, afhankelijk van de benodigde capaciteit.

Dankzij onze ervaring van meer dan 15 jaar hebben wij een grote vakkundigheid opgebouwd in het succesvol volbrengen van projecten op veel gebieden. Onze kranen zijn van de laatste generatie en worden bestuurd door machinisten met een ruime ervaring. In ons aanbod vindt u een mobiele graafmachine van 6 ton, die onder andere geschikt is voor het graven van sleuven, waarin kabels en leidingen gelegd kunnen worden.

Grondverzet & sloopwerk Barneveld

Voor grondverzet en sloopwerk, wat meer capaciteit van het materieel nodig heeft, is de kraan van 15 ton de beste keuze. Ook kunt u ons inhuren voor grotere projecten op het gebied van graafwerkzaamheden en sloopwerken. Ons materiaal is ook geschikt voor oneffen of drassig terrein. Ook bomen met een maximale hoogte van 10 meter kunnen worden geveld.

Heeft u een passende kraan nodig voor grondverzet, sloopwerkzaamheden of het vellen van bomen in de regio Barneveld, neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw project.

Grondverzet & sloopwerk Barneveld

Bouwrijp maken grond Barneveld

Van de Stroet Kraanverhuur kan u ook van dienst zijn bij het bouwrijp maken van grond. Door het wegnemen van begroeiing en/of aanwezige gebouwen of objecten zorgen wij voor een vlakke oppervlakte van de grond, waardoor de bouw begonnen kan worden.
Ook voor het vervoer van (bouw)materialen, bestemd voor tuinaanleg of het aanleggen van groenvoorzieningen kunnen wij zorg dragen. Denkt u hierbij aan aarde, zand, grind en puin en bestratingsmaterialen. Ook een betonplaat of een keerwand kan door ons getransporteerd worden naar de plaats van bestemming. Van de Stroet Kraanverhuur is hiervoor werkzaam in de hele provincie Gelderland.

Doordat wij ons bedrijf efficiënt ingericht hebben, kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden tegen een voordelig tarief. Hierbij wordt nooit afbreuk gedaan aan onze strenge kwaliteitseisen en service die wij als vanzelfsprekend beschouwen

Neem contact op

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Stroeërweg 78
3776 MK Stroe

wvdstroet@hotmail.com

06-13479383

Btw-identificatienummer
NL002147152B45

Sitemap

DIENSTEN

Werkgebied