Van de Stroet Kraanverhuur

Kraanverhuur

Kraanverhuur van kranen in diverse maten

Kraanverhuur van kranen in diverse maten

Van de Stroet Kraanverhuur in Stroe heeft zich in ruim 15 jaar gespecialiseerd in de verhuur van kranen in verschillende formaten. Deze kranen worden verhuurd in de hele provincie Gelderland. Een ervaren machinist bestuurd de kraan en voert de werkzaamheden uit voor de opdrachtgevers. Onze kranen zijn in drie uitvoeringen te huur, afhankelijk van het doel en de belasting.

Alle kranen zijn van de laatste generatie en worden goed onderhouden om zo een optimaal resultaat te kunnen bereiken. De verhuur gebeurt zowel aan particulieren als aan bedrijven en instellingen en gemeenten. De verhuurde kranen kunnen worden ingezet bij verschillende projecten. U kunt hierbij denken aan grondwerk in de meest algemene zin van het woord. Ook kunnen de kranen worden ingezet voor sloopwerkzaamheden en het kappen van bomen.

Het bouwrijp maken van de grond

In de loop der tijd heeft Van de Stroet Kraanverhuur zich bekwaamd in het bouwrijp maken van de grond. Het maaiveld wordt bewerkt, door onder andere het verwijderen van de begroeiing en het egaliseren van de grond, zodat de bouw begonnen kan worden. Bouwrijp maken van de grond is onder andere van toepassing bij de aanleg van een nieuwe weg of de bouw van een nieuwe woonwijk. Onderdelen van het bouwrijp maken van de grond kunnen zijn:

  • Het ophogen van de grond
  • Verbetering van de grond
  • Het verwijderen van de begroeiing en eventuele aanwezige bouwwerken
  • Het graven van sleuven voor kabels en leidingen
  • Het graven van waterpartijen

Met onze kranen kunnen we deze taken uitvoeren.

Het bouwrijp maken van de grond

Het juiste materiaal voor elk project

Om een project uit te voeren hebben wij de beschikking over een drietal kranen, elk geschikt voor bepaalde taken. Hierdoor kunnen wij elke opdracht, klein of groot, realiseren. Voor de kleinere grondwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden verhuren wij de mobiele kraan van 6 ton. Deze wordt voornamelijk ingezet voor particulieren, voor het slopen van kleinere objecten en grondwerk van beperkte omvang. Maar ook kan deze kraan ingezet worden bij bijvoorbeeld het graven van sleuven.

Daarnaast verhuren wij een kraan van 15 ton, die geschikt is voor de wat omvangrijkere projecten, waarbij meer capaciteit nodig is. U kunt hierbij denken aan het grotere grondverzet, de wat omvangrijkere sloopwerken en het kappen van bomen. U kunt ook bij ons terecht voor het groot grondverzet en groot sloopwerk. Schuren en huizen kunnen door ons ook gesloopt worden. Voor elk doel verhuren wij de juiste kraan. Neemt u voor nadere informatie over de mogelijkheden contact met ons op per telefoon of per e-mail. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Stroeërweg 78
3776 MK Stroe

wvdstroet@hotmail.com

06-13479383

Btw-identificatienummer
NL002147152B45

Sitemap

DIENSTEN

Werkgebied