Van de Stroet Kraanverhuur

Sloopwerk

Sloopwerk

Voor al uw sloopwerk

Voor alle sloopwerkzaamheden kunt u Van de Stroet Kraanverhuur in Stroe inschakelen. Deze sloopwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden met één van onze kranen in de hele provincie Gelderland. Hierbij is de omvang van het project en eventueel de bodemgesteldheid bepalend voor welke kraan hiervoor ingezet wordt.

Voor kleine en grote projecten

Alle kranen worden verhuurd inclusief een machinist met een ruime ervaring. Bij sloopwerken moeten de nodige veiligheidsnormen gevolgd worden. Vandaar dat u deze werkzaamheden moet overlaten aan een goed geschoold en verantwoordelijk bedrijf met een goede reputatie. Met een ervaring van 15 jaar heeft Van de Stroet Kraanverhuur de benodigde vakkennis verworven voor het veilig en deskundig uitvoeren van de sloopwerkzaamheden. Sloopwerken worden voor opdrachtgevers uitgevoerd in de provincie Gelderland. Wij werken voor particuliere klanten, bedrijven en gemeenten.

Ook voor grote opdrachten heeft Van de Stroet Kraanverhuur het juiste materiaal in handen, waarmee we grote sloopwerken kunnen uitvoeren. We kunnen volledige huizen en bijvoorbeeld boerenschuren snel met de grond gelijk maken, mits deze niet hoger zijn dan 10 meter, dit in verband met de reikwijdte van de kraan en de veiligheid van de machinist. Bestaande bouwwerken worden in een snel tempo van het terrein verwijderd, waardoor de bouw snel kan beginnen.

Voor kleine en grote projecten

Voor alle voorkomende sloopwerkzaamheden

Ook op moeilijk begaanbare terreinen kunnen wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Met name op drassige gronden zorgen wij ervoor dat de kraan het terrein moeiteloos kan bereiken. Hierdoor kan vrijwel elk object gesloopt worden, waar deze zich ook bevindt.

Voor alle voorkomende sloopwerken kan Van de Stroet Kraanverhuur u adviseren over de mogelijkheden en welke kraan het beste past bij uw project. Neemt u voor een deskundig advies en een professionele uitvoering van de werkzaamheden contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw sloopwerken goed en netjes worden uitgevoerd.

Neem contact op

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Stroeërweg 78
3776 MK Stroe

wvdstroet@hotmail.com

06-13479383

Btw-identificatienummer
NL002147152B45

Sitemap

DIENSTEN

Werkgebied