Van de Stroet Kraanverhuur

Grondwerk

Divers grondwerk

Grondverzet op professionele wijze

Grondwerk door Van de Stroet Kraanverhuur in Stroe wordt op professionele wijze uitgevoerd in provincie Gelderland. Om onze klanten bij diverse projecten van dienst te zijn hebben wij de beschikking over een drietal kranen. Deze kranen kunnen ingezet worden voor een groot aantal soorten grondwerken. De inzet van de juiste kraan is hierbij afhankelijk van de grootte van het project en de plaatselijk omstandigheden. Zo is in natte gebieden een rupskraan de beste keuze, maar kan in andere gevallen worden besloten tot het inzetten van een kleinere kraan op normale banden.

Vakkundig grondwerk

Grondwerk wordt door Van de Stroet Kraanverhuur verzorgd voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Voor gemeenten verzorgen wij bijvoorbeeld elk jaar in de maanden oktober en november het schonen van sloten.

Vakkundig grondwerk wordt bereikt door de juiste kennis van in te zetten materialen en een goede vakkennis. Niet alleen zorgt dit voor een duurzame realisatie van een project, maar ook staat dit garant voor de veiligheid. Met een ervaring van 15 jaar beschikt Van de Stroet Kraanverhuur over alle capaciteiten om uw project verantwoord en volgens de wettelijke regels uit te voeren.

Vakkundig grondwerk

Breed inzetbaar in kraanverhuur

Wij hebben de volgende kranen in de verhuur, welke inzetbaar zijn voor verschillende soorten van grondwerken.

Een 6 tons mobiele kraan
Deze kraan wordt verhuurd inclusief machinist en is geschikt voor onder andere het graven van sleuven voor kabels en leidingen. Ook sloten kunnen hiermee gegraven worden en ook de wat kleinere waterpartijen en vijvers. De 6 tons mobiele kraan wordt voornamelijk ingezet voor projecten bij particulieren, maar kan ook ondersteuning bieden bij wat grotere projecten.

De 15 tons mobiele kraan
Voor de wat omvangrijke projecten voor particulieren, bedrijven en gemeenten kan gekozen worden voor de mobiele kraan die 15 ton weegt. Deze kraan is onder andere geschikt voor het uitgraven van grotere waterpartijen en vijvers. Ook voor het graven van bouwputten is deze kraan geschikt. Om de wat grotere sloten te graven is deze kraan geschikt en ook wordt deze vaak ingezet in de agrarische sector. Bij boerenbedrijven wordt deze kraan ingezet voor het uitgraven van funderingen voor onder andere sleufsilo's.

Bent u op zoek naar een juiste kraan voor uw project? Neemt u dan contact op met Van de Stroet Kraanverhuur in Stroe, wij adviseren u graag over het juiste materieel en pakken uw project met groot enthousiasme op.

Neem contact op

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Stroeërweg 78
3776 MK Stroe

wvdstroet@hotmail.com

06-13479383

Btw-identificatienummer
NL002147152B45

Sitemap

DIENSTEN

Werkgebied