Sloopwerk

Voor alle sloopwerkzaamheden kunt u kraanverhuur Wim van de Stroet in Kootwijkerbroek inschakelen. Deze sloopwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden met één van onze kranen in de hele provincie Gelderland. Hierbij is de omvang van het project en eventueel de bodemgesteldheid bepalend voor welke kraan hiervoor ingezet wordt.

Alle kranen worden verhuurd inclusief een machinist met een ruime ervaring. Bij sloopwerken moeten de nodige veiligheidsnormen gevolgd worden. Vandaar dat u deze werkzaamheden moet overlaten aan een goed geschoold en verantwoordelijk bedrijf met een goede reputatie. Met een ervaring van 12 jaar heeft kraanverhuur Wim van de Stroet de benodigde vakkennis verworven voor het veilig en deskundig uitvoeren van de sloopwerkzaamheden. Sloopwerken worden voor opdrachtgevers uitgevoerd in de provincie Gelderland. Wij werken voor particuliere klanten, bedrijven en gemeenten.

 

Voor de grote opdrachten heeft kraanverhuur Wim van de Stroet de beschikking over een rupskraan, waarmee de grote sloopwerken kunnen worden uitgevoerd. Met deze kraan kunnen volledige huizen en bijvoorbeeld boerenschuren worden gesloopt, mits deze niet hoger zijn dan 10 meter, dit in verband met de reikwijdte van de kraan en de veiligheid van de machinist. Deze kraan kan ook ingezet worden bij het bouwrijp maken van een terrein. Met de rupskraan worden bestaande bouwwerken in een snel tempo van het terrein verwijderd, waardoor de bouw snel kan beginnen.

Het grote voordeel van de rupskraan is dat deze ook zeer geschikt is voor de toepassing op moeilijk begaanbare terreinen om sloopwerkzaamheden uit te voeren. Met name op drassige gronden zorgen de rupsbanden ervoor dat de kraan het terrein moeiteloos kan bereiken. Hierdoor kan vrijwel elk object gesloopt worden, waar deze zich ook bevindt.

Voor alle voorkomende sloopwerken kan kraanverhuur Wim van de Stroet u adviseren over de mogelijkheden en welke kraan het beste past bij uw project. Neemt u voor een deskundig advies en een professionele uitvoering van de werkzaamheden contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw sloopwerken goed en netjes worden uitgevoerd.

Search