Kraanverhuur Barneveld

 

Wilt u in Barneveld een graafmachine huren, inclusief machinist en daarvoor een aantrekkelijk tarief betalen? Kraanverhuur Wim van der Stroet verhuurt kranen die ingezet kunnen worden voor diverse doeleinden. Particulieren, bedrijven en gemeenten kunnen ons inschakelen voor de verhuur van goed onderhouden graafmachines en kranen. De kranen zijn geschikt voor veel toepassingen, zoals grondverzet, sloopwerken, het rooien van bomen en het vervoeren van (bouw)materialen. De kranen die wij verhuren zijn er in drie afmetingen, afhankelijk van de benodigde capaciteit.

Dankzij onze ervaring van meer dan 12 jaar hebben wij een grote vakkundigheid opgebouwd in het succesvol volbrengen van projecten op veel gebieden. Onze kranen zijn van de laatste generatie en worden bestuurd door machinisten met een ruime ervaring. In ons aanbod vindt u een mobiele graafmachine van 6 ton, die onder andere geschikt is voor het graven van sleuven, waarin kabels en leidingen gelegd kunnen worden.

 

Grondverzet & sloopwerk Barneveld

Voor grondverzet en sloopwerk, wat meer capaciteit van het materieel nodig heeft, is de kraan van 15 ton de beste keuze. Ook beschikken wij over een rupskraan van 21 ton. Deze rupskraan verhuren wij voor grotere projecten op het gebied van graafwerkzaamheden en sloopwerken. Doordat deze kraan beschikt over rupsbanden is deze kraan ook geschikt voor oneffen of drassig terrein. Met de rupskraan kunnen ook bomen met een maximale hoogte van 10 meter worden geveld.

Heeft u een passende kraan nodig voor grondverzet, sloopwerkzaamheden of het vellen van bomen in de regio Barneveld, neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw project.

Bouwrijp maken grond Barneveld

Kraanverhuur Wim van der Stroet kan u ook van dienst zijn bij het bouwrijp maken van grond. Door het wegnemen van begroeiing en/of aanwezige gebouwen of objecten zorgen wij voor een vlakke oppervlakte van de grond, waardoor de bouw begonnen kan worden.
Ook voor het vervoer van (bouw)materialen, bestemd voor tuinaanleg of het aanleggen van groenvoorzieningen kunnen wij zorg dragen. Denkt u hierbij aan aarde, zand, grind en puin en bestratingsmaterialen. Ook een betonplaat of een keerwand kan door ons getransporteerd worden naar de plaats van bestemming. Kraanverhuur Wim van der Stroet is hiervoor werkzaam in de hele provincie Gelderland.

Doordat wij ons bedrijf efficiënt ingericht hebben, kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden tegen een voordelig tarief. Hierbij wordt nooit afbreuk gedaan aan onze strenge kwaliteitseisen en service die wij als vanzelfsprekend beschouwen.

Search